NATIONAL GAMES AS A MEANS OF UNDERSTANDING REALITY (World Conference on Social Sciences, Law and Public Policy, 2026)
O’zbekiston mustaqillikka erishgandan buyon milliy o’zlikni tiklash, o’zbek xalqining tarixiy o’tmishi haqidagi haqiqatni qaror toptirish, tarixiy, milliy qadriyatlar va boyliklarni uning haqiqiy egasiga qaytarish yo’lida tom ma’nosi bilan olamshumul ishlar amalga oshirildi. O’tgan davrni uning mohiyati va mazmunidan kelib chiqib, hyech ikkilanmas-dan buyuk o’zgarishlar davri deb atash mumkin. O’zbekistonnning mo’tabar zamini jahon ma’naviyati rivojiga ulkan hissa qo’shgan ulug’ va buyuk allomalarni tarbiyalab voyaga yetkazgan muqaddas diyordir.