(untitled) (World Conference on Social Sciences, Law and Public Policy, 2026)
Maqolada muallif tarixiy-etnografik manbalar,etnografik materiallar asosida Hisor togʻ tizmalari bagʻrida joylashgan Sayrob qishilogi aholisining genealogik an’analari, urf-odatlari, marosimlari, etnik va hududiy oʻzliklari masalalari mavjud ilmiy adabiyotlar, tadqiqot natijalari va muallifning dala materiallari asosida tahlil etgan.