ABDULLA ORIPOV IJODIDA FALSAFIY QARASHLAR (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu maqolada shoir Abdulla Oripov ijodida falsafiy qarashlari tahlilga tortildi. Inson vа uning hаyoti hаqidаgi fаlsаfiy o‘ylаri hаmdа ulаrning yangichа tаlqini shoir ijodida kuzatildi.
Keywords: ijodiy, kamolot, she’riyat, falsafiy, fikr, inson, badiiylik, obraz.