(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Maqolada innovatsion moliyalashtirish mexanizmlarining tadbirkorlikni rivojlantirishda iqtisodiy ahamiyati va ularning amaliy ta’siri tahlil qilingan. Tadqiqotda venchur kapital, biznes farishtalar investitsiyasi, kraudfanding, davlat grantlari va fintech platformalari kabi zamonaviy moliyalashtirish manbalari ko‘rib chiqilgan. Ushbu mexanizmlarning kichik biznes va startaplarni rivojlantirish, innovatsion g‘oyalarni tijoratlashtirish hamda iqtisodiy o‘sishni rag‘batlantirishdagi o‘rni asoslab berilgan.