(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkolik faoliyatining davlatlar iqtisodiyotidagi o’rni, xususan davlamiz iqtisodiyotida bu yo’nalishning ahamiyati olib borilayotga islohotlar haqida so’z yuritildi. Shuningdek bu yo’nalish rivojlanishida xorij tarjribasining o’rni, Xitoy davlatining tajribasi o’rganilib, tajriba asosida xulosalar olindi