(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Mazkur maqolada favqulodda vaziyatlarning oldini olishda kompleks boshqaruv tizimlarining ahamiyati ilmiy va normativ-huquqiy asosda tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy boshqaruv mexanizmlari, raqamli monitoring, prognozlash tizimlari va resurslarni samarali boshqarish masalalari keng yoritilgan va favqulodda vaziyatlarni boshqarishda kompleks yondashuvning ustuvorligi asoslab berilgan.