(untitled) (World Conference on Agricultural and Earth Sciences, 2026)
Maqolada biologiya ta’lim yo‘nalishi talabalarining ilmiy tadqiqotchilik ko‘nikmalarini raqamli texnologiyalar asosida rivojlantirishga oid Respublika olimlari tomonidan olib borilgan ilmiy-tadqiqot ishlari ishlari o‘rganib chiqilgan. Shuningdek maqolada talabalarning ilmiy tadqiqotchilik ko‘nikmalarini rivojlantirishda raqamlashgan zamonaviy texnologiyalar asosidagi ilmiy-tadqiqot ishlariga talabalarni ko‘proq jalb qilish masalalar bo‘yicha mavjud materiallar tahlil qilingan.