(untitled) (Symposium on Life and Environmental Sciences, 2026)
Ushbu tezisda, zoopsixologiyaning, fiziologiya bilan aloqasi asoslab berilgan. Zoopsixologiyani o’rganishda J.B.Lamark, hayvonlarning xatti-harakatlarini va darajalarini qanday tizimlashtirganligi ochib berilgan.Asab tizimigacha bo’lgan davr va asab tizimining paydo bo’lishida ko’plab olimlarning tadqiqotlari haqida so’z yuritiladi.