АҲОЛИ ТУРМУШ СИФАТИНИНИНГ МОҲИЯТИ ВА АНИҚЛАШ ЙЎЛЛАРИ (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
ушбу мақолада аҳоли турмуш даражасининг прогнозлаштирилаётган маълум даврига оид ҳолатини акс эттирувчи кўрсаткичлар ва уларнинг қийматларига алоҳида эътибор қаратилган.
Keywords: аҳоли, турмуш даражаси, миллий маҳсулот, даромад, ишлаб чиқариш, ишчи кучи.