(untitled) (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
ушбу мақолада аҳоли турмуш даражасининг прогнозлаштирилаётган маълум даврига оид ҳолатини акс эттирувчи кўрсаткичлар ва уларнинг қийматларига алоҳида эътибор қаратилган.