(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasidagi maktabgacha ta’lim tizimini boshqarishning transformatsion jarayonlari tahlil qilinadi. Maqolada "Maktabgacha ta’lim va tarbiya to‘g‘risida"gi Qonun va 2030-yilgacha mo‘ljallangan milliy strategiya doirasida boshqaruvning zamonaviy metodlari, davlat-xususiy sheriklik tizimi hamda ta’lim sifatini monitoring qilishning innovatsion mexanizmlari yoritilgan. Tadqiqot yakunida tizim samaradorligini oshirish bo‘yicha ilmiy va amaliy takliflar keltirilgan.