(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada ona tili ta’limi jarayonida o‘quvchilarning esse yozish malakasini rivojlantirishning nazariy va amaliy asoslari keng yoritilgan. Xorijiy tajribalar, zamonaviy pedagogik texnologiyalar, psixolingvistik omillar hamda kreativ yondashuvlar asosida esse yozishga o‘rgatishning samarali metodlari tahlil qilingan.