(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur maqolada ona tili darslarida o‘quvchilarning ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishning ahamiyati, pedagogik-psixologik asoslari hamda zamonaviy metodlari tahlil qilinadi. Shuningdek, yozma ishlar, ijodiy topshiriqlar va innovatsion texnologiyalar orqali o‘quvchilarning tafakkurini rivojlantirish yo‘llari yoritiladi.