FRAZEMALARNING BOSMA MEDIA MAKONDA TUTGAN O‘RNI (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Maqolada frazemalarning bosma media tilidagi roli tahlil qilinadi, ularning ekspressivlik, baholovchilik, pragmatik ta’sirni kuchaytirish, transformatsiyaga uchrashi hamda milliy-madaniy mazmunni uzatishdagi ahamiyati yoritiladi va izohlanadi.
Keywords: media, kommunikatsiya, frazeologik birliklar, frazeologiya, axborot vositalari, matn, pragmatik ta’sir va b.