(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Mazkur tezisda mamlakatimiz bojxona organlari tizimida inson resurslarini barqaror rivojlantirishda huquqiy mexanizmlarning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Kadrlarni saralash, tanlash, lavozimlarga tayinlash, xizmat faoliyatini baholash, malakasini oshirish va ijtimoiy himoya qilish jarayonlarini huquqiy jihatdan tartibga solishning ahamiyati yoritilib, sohani takomillashtirish bo‘yicha takliflar ilgari suriladi.