(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Ushbu maqolada nutq kamchiliklarini oldini olishda qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologiyalar, innovatsion metodlar hamda logopedik yondashuvlarning samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, bolalarda nutq rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interfaol o‘yinlar, multimedia vositalari va logopedik mashqlarning ahamiyati tahlil qilingan. Nutq buzilishlarini erta aniqlash va profilaktika qilishning pedagogik hamda psixologik jihatlari ochib berilgan.