(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Ushbu maqolada xalqaro savdo va global taʼminot zanjirlarining uzluksizligini taʼminlashda tranzit yuklar tashuvida bsamaralai bojxona nazoratini tashkil etishdagi ilgʻor xorijiy tajribalar tahlil qailingan va ularning tajribalarini bojxona amaliyotiga tatbiq etish boʻyicha ilmiy taklif va tavsiyalar keltirilgan.